Wie we zijn

Samen is leuker (en beter) dan alleen

Wij, Hannah en Roos, hebben onze krachten gebundeld in Goeie Ouwe Koeien. Dat zorgt voor een unieke combinatie van inhoud, organisatie en vormgeving. We zijn breed geïnteresseerd, maar bovenal enthousiast, energiek en leergierig. En om onze projecten nog mooier af te leveren werken we samen met een vaste groep freelancers.  

Hannah heeft een hart voor eventmanagement. Als stads- en publiekshistoricus verbindt ze haar organisatorische kwaliteiten met de inhoud. Organiseren, uitvoeren en historisch inhoudelijke programma’s samenstellen doet ze daarom het liefst. Van conceptontwikkeling tot uitvoering, Hannah denkt aan alles. Ze maakt een project of organisatie zich snel eigen, coördineert strak met oog voor detail en weet met haar enthousiasme de juiste doelgroep aan te trekken.  

+31 613220031
hannah@goeieouwekoeien.nl

Als publiekshistoricus en neerlandicus is het schrijven van toegankelijke teksten een van Roos’ kwaliteiten. De inhoud, die moet kloppen. Maar het oog wil ook wat. Met de juiste toon en haar liefde voor vormgeving zorgt Roos voor het totaalplaatje. Online via social mediacampagnes en blogs, en offline door het ontwikkelen en samenstellen van tentoonstellingen, programmaboekjes en projectplannen.

+31 634210554
roos@goeieouwekoeien.nl