Gewoon Gaan

Naar musea, theater, podia en filmhuizen. juist nu.

Goeie Ouwe Koeien en Buro Dertig slaan de handen ineen! We lanceren de campagne: Gewoon Gaan. Een campagne met als doel om vooral jongeren te stimuleren om een museum, theater, podium of filmhuis te bezoeken. In de eerste plaats omdat het ontzettend leuk is om iets te ondernemen, en in de tweede plaats omdat de culturele sector een steuntje in de rug kan gebruiken. Juist nu.

We roepen musea, theaters, filmhuizen, podia, belangenverenigingen en culturele accounts op social media op om de campagne(beelden) zoveel mogelijk te delen. 

Hoe kunnen wij jouw hulp gebruiken? Zou je ons campagnebeeld (zie hier) willen plaatsen op je feed en/of in je story? Je bent vrij om zelf een leuke tekst te bedenken, maar we vragen je om de titel Gewoon Gaan en #gewoongaan te gebruiken. 

Gewoon Gaan

De dreun van muziek in je oren. De zweetdruppels op het hoofd van acteurs zien. Oog in oog staan met oude en nieuwe meesters.

We hebben het even moeten missen. Maar het kan weer! Ook op afstand, met mondkapje en op een stoel kun je cultuur ervaren. Genieten van livemuziek of een fijne film.

En nee: de cultuursector is er nog niet. Dus blijf petities tekenen en doneren. Maar steunen kan ook door gewoon te gaan – uiteraard zonder coronaklachten. Wapper met die Museumkaart, bezoek een klein concert, laat je eens verrassen door iets compleet nieuws.

En: deel je ervaring. Tip een vriend, oma of volgers op the Gram. Want als we allemaal één keer gaan, maakt dat al een verschil. Gewoon gaan. Juist nu.