Bedrijfsgeschiedenis

Goeie Ouwe Koeien duikt in de geschiedenis van bedrijven. Weten werknemers wel hoe het ooit is begonnen? Kennen zij de grondleggers en hun intenties? Was het succes toeval of een logisch gevolg en kunnen we deze geschiedenis nog herkennen in de huidige bedrijfscultuur? Wat onderschrijft jullie USP’s voor klanten? 

In een podcast geven we op een vermakelijke manier een stoomcursus van de ontstaansgeschiedenis. We zijn van mening dat besef van geschiedenis trots maakt en zorgt voor meer verbondenheid zowel tussen werknemers als tussen werknemers en het bedrijf. Je kunt tenslotte een bedrijf enthousiaster vertegenwoordigen en onderdeel worden van de geschiedenis als je de oorsprong en de historie kent. Naast huidige en potentiële werknemers maken we de podcast op zo’n manier dat deze ook interessant is voor (nieuwe) klanten en andere mensen buiten het bedrijf.

Geen podcast? We denken natuurlijk graag mee over een bedrijfsgeschiedenis op maat. Misschien is een pop-up tentoonstelling, publicatie of historische rondleiding wel iets voor jouw bedrijf?